Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Enchantimals Bebekleri ve Hayvan Arkadaşları FKY72-FKY74

Marka: Enchantimals
Ürün kodu: FKY74

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

110.90TL

Enchantimals Bebekleri ve Hayvan Arkadaşları - Zürafa FKY72-FKY74

  
Çocukların hayal gücü, Zürafa Gillian™ ve onun kocaman zürafa arkadaşı Pawl™ figürü gibi Enchantimals™ bebekleri ve hayvanları ile sihirli bir dünyaya doğru harekete geçiyor. Enchantimals™ bebekleri, hayvan dostlarıyla özel bir bağ paylaşan sevimli karakterlerdir. Bu bebekler ve hayvan dostları, hep beraberdir ve birbirlerine benzerler. Zürafa Arkadaş Pawl™ üzerine binip gezmek için harika özelliklere sahip. Zürafa Gillian™ bebeği çıkarılabilir etek, ayakkabılar ve taçtan oluşan renkli bir tarza sahip. Zürafadan esinlenen kulakları köklü kızıl saçlarının arasından çıkıyor. Pawl™ Zürafa Figürü ise tüylü saçlar, süslemeli dizginler ve onlara uyan taç gibi çok sevimli ayrıntılar taşıyor. Çocuklar arkadaşların paylaştığı o özel bağı canlandırmaya ve Sevgi Bizim Her Şeyimiz™ dediğimiz bu dünyayı keşfetmeye bayılacaklar. Enchantimals™ dünyası kurmak ve kendi hikayelerinizi yaratmak için hepsini koleksiyonunuza ekleyin. (Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır.) Giysili ve aksesuarlı Gillian Giraffe™ bebeği ile taç ve dizgin gibi aksesuarlar taşıyan Zürafa Arkadaş Pawl™ dahildir. Bebek tek başına ayakta duramaz ya da araca binemez. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.
Zürafa Gillian™ ve onun Zürafa Arkadaşı Pawl™ figürü Enchantimals™ dünyasından ilhamla yaratıldı.
15 cm'lik bebek, yaratıcı hikayeler ve hayal gücü eğlencesi için büyük zürafa figürü sürebilir.
Zürafa Gillian™ Bebek; sarı üst, renkli çiçek ve zürafa baskılı çıkarılabilir etek ve su rengi ayakkabılardan oluşan kıyafetleriyle büyülü bir görünüm sunuyor. 
Renkli çiçek tacı uzun kızıl saçlarının arasında çok güzel görünüyor.
Pawl™ Zürafa Arkadaş ise pembe dizginlerin ve en iyi arkadaşınınkiyle uyumlu tacın yanı sıra; tüyden bir saç püskülü ve şirin bir ifade gibi sevimli ayrıntılara sahip.
Hikayeler canlandırmak ve kendi Enchantimals™ dünyanızı yaratmak için hepsini koleksiyonunuza ekleyin (Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır). 

  
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Enchantimals Bebekleri ve Hayvan Arkadaşları FKY72-FKY74

110.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş