Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Enchantimals Bebekleri Piknikte Oyun Seti FCC62-GFN54

Marka: MATTEL
Ürün kodu: GFN54

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

75.90TL

 

Enchantimals Bebekleri Piknikte - Slow Down Oyun Seti GFN54-FCC62

Enchantimals™ dünyasından esinlenerek tasarlanmış oyun setleri içerisindeki yaklaşık 15 cm boyunda bir bebek, iki hayvan arkadaşı ve samimi bir ortam yaratan aksesuarları ile gerçekten büyüleyici. Ayıcıkların pikniği (piknik sepeti, battaniye, yiyecekler içeriğiyle), baykuş pijama partisi (kuş yuvası temalı yatak, öykü kitabı ve atıştırmalıklar içeriğiyle), flamingo doğumgünü partisi (masa, hediyeler, pasta içeriğiyle), domuzcukların pastanesi (fırın, pişirme kapları, bir tepsi küçük kek içeriğiyle) ve rakun kampı (kamp ateşi, fener, çubukta marşmelovlar içeriğiyle) temalarından istediğini seçebilirsin. Her Enchantimals™ Oyun Seti, ormanda yaşayan sevimli kızları ile ilgilidir. Kızlar her zaman en yakın arkadaşları olan hayvanlarla birliktedir ve onlardan benzerlikler taşırlar. Bu paketlerdeki Enchantimals™ bebekleri yaklaşık 15 cm boyundadır. Kendilerine has saç stilleri ve yüz ifadeleri, canlı renkte giysileri ve eğleceli aksesuarları vardır. En yakın arkadaşları olan biri küçük ve biri orta boylu iki hayvan şirin özelliklere, tüylü detaylara sahip. Ayıcıklar için saç bandı, baykuşlar için gece başlığı ya da göz maskesi, flamingolar için yaşgünü şapkası, domuzcuk için aşçı şapkası, rakun için kamp şapkası gibi temaya uygun aksesuarlar bulunur. Parçalar renklidir ve hayal gücünü destekleyen eğlenceli detaylara sahiptir. Çocuklar, doğanın mucizelerini keşfetmeye ve Sevgi bizim her şeyimiz™ ilkesini benimseyen bir dünyada dolaşmaya bayılacaklar. Kendi Enchantimals™ dünyanı ve hayal gücünü geliştirmek için hepsini koleksiyonuna ekle! Giysili ve aksesuarlı bir Enchantimals™ bebeği, bir orta boy hayvan arkadaşı, bir küçük boy hayvan arkadaşı, daha büyük bir aksesuar ve temalı küçük parçaları içerir. Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.

Enchantimals™ dünyasından esinlenerek tasarlanan bu oyun setleri; yaklaşık 15 cm boyunda bir bebek, iki hayvan arkadaş ve aksesuarlar içermektedir.

Ayıcık pikniği (piknik sepeti, battaniye, yiyecekler içeriğiyle), baykuş pijama partisi (kuş yuvası temalı yatak, öykü kitabı ve atıştırmalıklar içeriğiyle), flamingo yaşgünü partisi (masa, hediyeler, pasta içeriğiyle), domuzcukların pastanesi (fırın, pişirme kapları, bir tepsi küçük kek içeriğiyle) ve rakun kampı (kamp ateşi, fener, çubukta marşmelovlar içeriğiyle) temalarından birini seçebilirsin.

Bu paketlerdeki Enchantimals™ bebeklerinin saç stilleri ve yüz ifadeleri çok detaylı tasarlanmıştır. Bebeklerin ilginç giysileri ve temalı aksesuarları bulunur.

En yakın arkadaşları olan biri küçük ve biri orta boylu iki hayvan şirin özelliklere, tüylü detaylara sahip. Ayıcıklar için saç bandı, baykuşlar için gece başlığı ya da göz maskesi, flamingolar için yaşgünü şapkası, domuzcuk için aşçı şapkası, rakun için kamp şapkası gibi temaya uygun aksesuarlar bulunur.

Pakette yer alan parçalar, hayal gücünü harekete geçiren eğlenceli detaylar ile renkli özelliklere sahiptir. Ayılar pikniğe içi dolu bir saplı piknik sepetiyle gider, baykuşlar pijama partisinde yuvarlak bir kuş yuvasının içindeki pembe yatakta uyur, flamingolar yaşgününü flamingo şekilli bir ayağı olan masada kutlar, domuzcuklar keklerini kalp şeklinde kapısı olan domuzcuk fırında pişirir, rakunlar "alevli" bir kamp ateşinin çevresinde toplanır.

   

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Enchantimals Bebekleri Piknikte Oyun Seti FCC62-GFN54

75.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş