Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Enchantimals Aile Serileri Oyun Seti GJX43-GJX46

Marka: Enchantimals
Ürün kodu: GJX46

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

430.90TL

 Enchantimals Aile Serileri Oyun Seti GJX43-GJX46

   

Hayvan dostlarıyla özel bağlar kuran Enchantimals sevimli karakterleri ile tanış! Hasat Tepeleri koleksiyonundan gelen Enchantimals aile setlerinin her biri bir bebek (15 cm) ve 3 - 4 hayvan arkadaş içerir. Cruise baykuş ve 2 yavru baykuşlu Baykuş Odele oyun setinde çıkarılabilir etek, ayakkabı ve aksesuarlar giyen Enchantimals bebekler, eğlenceye şıklık katar. Minikler figürlerin sevimli çiftlik tarzına ve güzel uzun saçlarına bayılacak. Her hayvan figürü, kendine özgü görünümüyle özeldir. Çiftlikteki yeni dostlarıyla bu Enchantimals setleri, aile eğlencesi ve bebek bakımı oyunu için idealdir. Çocuklar, bu yakın dostların paylaştığı özel bağı canlandırmaya ve kendi Enchantimals maceralarını yaratmaya bayılacak. Hepsini koleksiyonuna ekleyerek büyülü bir Enchantimals dünyası oluştur. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Giysi ve aksesuarlarıyla bir bebek ve 3 - 4 hayvan figürü içerir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.Bu sevimli Enchantimals aile setleriyle arkadaşlık ve doğanın sihrini keşfet! ​Her pakette 1 Enchantimals bebek (15 cm) ve 3 veya daha fazla hayvan figürü bulunur.Serinin diğer oyun setleri Ricotta inek ve 2 buzağılı Sevimli İnek Cambrie seti, Slosh ördek ve 3 yavru ördekli Ördek Dinah seti, Glacier Ayı ve 2 yavru figürlü Ayı Pristina Polar oyun seti ve Marathon Geyik ve 2 yavru geyikli Geyik Rainey Reindeer oyun setini de koleksiyonunuza ekleyin.Minikler, bu sıkı dostların arasındaki bağı canlandırmaya bayılacak. ​Çıkarılabilir etek, ayakkabı ve aksesuarlar giyen bebeklerin çiftlik tarzı, eğlenceye şıklık katıyor. ​Enchantimals bebekler ve hayvan dostları, inek deseni ve tüy detayları gibi yaratıcı oyunları teşvik eden büyülü ayrıntılara sahiptir. ​Hepsini koleksiyonuna ekleyerek kendi Enchantimals dünyanı oluştur! ​3 yaş ve üzeri için uygundur.

     

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Enchantimals Aile Serileri Oyun Seti GJX43-GJX46

430.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş