Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Minecraft Kılıç Üssü 21244

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMN21244

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

929.90TL

Lego Minecraft Kılıç Üssü 21244 8 yaş ve üzeri bir Minecraft oyuncusuna devasa bir elmas kılıç verin! LEGO Minecraft Kılıç Üssü, bu değerli silahı, çocukların bir dinlenme bölgesi yapabileceği ve patlayıcı savaşlara katılabileceği süper havalı bir üssün tasarımı olarak kullanır. Bir elmas kılıcın oyun ve sergileme modeli: Çocuklar, bir dağın kenarına devasa bir elmas kılıç üssü inşa eder ve onu düşman mobların saldırılarına karşı korur. Üste bir masa, kurabiye ve plak ‘çalabilecekleri’ bir müzik kutusu bulunur. Dışarıda Gözcü Asker ve Gardiyan Savaşçı figürleri nöbet tutar. Üssün önünde bulunan 2 atıcı, ekstra ateş gücü sağlar. Düşman moblar arasında bir Creeper ve bir iskelet bulunur. Bir domuz ve folyo kanatlı bir yatışkan gibi dost moblar içerir. Kulenin altındaki bir kol, yapının bir kısmını yıkan bir patlamayı tetikler. Ekstra dijital eğlence için LEGO Builder uygulaması, çocukların modeli yaparken görselleştirmelerini sağlayan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir. Devasa bir elmas kılıç şeklinde süper havalı bir üs inşa edin. İçinde dinlenebilir ve müzik kutusunda plak dinleyebilirsiniz. Creeper ve iskelet saldırılarına karşı dışarıya bir Gözcü Asker ve Gardiyan Savaşçı dikin. Bir Creeper patlaması gözetleme kulesini yıktığında, üssün önündeki 2 atıcıyı ateşleme zamanı. Dost domuz ve yatışkanı vurmamaya dikkat edin! • Elmas kılıç oyun seti: LEGO Minecraft Kılıç Üssü oyunun en değerli silahının gelişmiş bir versiyonu etrafında maceralara ilham verir. • Orijinal detaylar; Bir Gözcü Asker, Gardiyan Savaşçı, iskelet, Creeper ve domuz içerir. Çocukların plak ‘çalabileceği’ bir müzik kutusu gibi tanıdık Minecraft özelliklerine sahiptir. • Klasik aksiyon: Çocuklar, müzik ve kurabiye eşliğinde dinlenebilecekleri bir üs inşa eder, işgalci moblara karşı savaşır ve yapının bir kısmını yıkan bir patlamayı tetikler. • Eğlenceli bir hediye: 8 yaş ve üzeri oyuncular, yaratıcı Minecraft becerilerini kullanarak sınırsız oyun ve sergileme fırsatı sunan bir yapı inşa edebilirler. • Sınırsız oyun olasılığı: Yüksekliği 21 cm, genişliği 25 cm, derinliği 11 cm olan bu set, daha da fazla Minecraft macerası için serideki diğer setlerle birleştirilebilir. • İnteraktif dijital yapım: LEGO Builder uygulaması, çocukların modeli yaparken görselleştirmelerini sağlayan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahiptir. • Minecraft gerçek oldu: LEGO Minecraft setleri, LEGO yapım parçalarının uygulamalı yaratıcılığıyla hayat bulan mob’lar, sahneler ve özelliklerle çocuklara popüler oyunun keyfini çıkarmanın farklı bir yolunu sunar. Parça sayısı: 427 Kutu ölçüsü: 26,2 x 28,2 x 7,6 cm Ağırlık: 0,73 kg 8 yaş ve üzeri için uygundur

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Minecraft Kılıç Üssü 21244

929.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş