Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Cave Club Hayvanlar Serisi Sürpriz Figürler GNL97

Marka: Cave Club
Ürün kodu: GNL97

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

60.90TL

Cave Club Hayvanlar Serisi Sürpriz Figürler GNL97

  

Cave Club™ Hayvan Serisi'ndeki her yumurtada dört sürpriz bulunuyor. Yumurtanın içinde tarih öncesi dönemden hangi evcil hayvanın olduğunu keşfetmek için yumurtayı açın ve ışıltılı paketin içine bakın. Her yumurtada dört sürpriz bulunur. Aşırı sevimli bir yavru hayvan figürü, takıp çıkarılabilen bir saç aksesuarı, temayla uyumlu bir oyun aksesuarı ve bir paket slime veya şekillendirilebilir kum. Saç aksesuarlarını tüm yavru hayvanlarda kullanabildiğinizi biliyor musunuz? Hayvanların tümünü koleksiyonunuza eklemek için artık bir sebep daha var! Yumurtadan hangi hayvan çıkacak? Koleksiyona uygun karakterler arasında parlak neon renkli dinozorlar, mamut, tembel hayvan, kılıç dişli kaplan, evcil kaya ve çok daha fazlası bulunuyor! Eğlenceyi yanınızda taşımak veya bir sonraki oyuna kadar hayvan dostunuzu muhafaza etmek için dört parçayı da yumurtaya yerleştirin. Cave Club™ bebekleri ve oyuncaklarıyla hayal gücünüzü tarihin başlangıcına kadar götüreceksiniz. Tarih öncesine dair daha fazla sürprizi keşfetmek için hepsini koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.Cave Club™ Hayvan Serisi'ndeki tüm sürprizler sizi bekliyor! Tarih öncesinden gelen bir hayvanı, iki aksesuarı, slime veya şekillendirilebilir kumu keşfetmek için hemen paketi açın.Yumurtayı açın ve hem tarih öncesinden gelen hayvanı hem de üç farklı sürprizi keşfetmek için ışıltılı paketin içine bakın!Hayvan dostunuza yeni bir görünüm kazandırmak için bir saç aksesuarı var. Temaya uygun oyun parçalarıyla ise eğlenceli hikayeler yaratabilirsiniz.Hayvanlar, slime veya şekillendirilebilir kumun üzerinde ayak izini bırakırken tarih öncesine dair bulguları keşfetmeye başlarsınız. Yumurtadan hangi hayvan çıkacak? Koleksiyona uygun karakterler arasında dinozorlar, mamut, tembel hayvan, kılıç dişli kaplan, evcil kaya ve çok daha fazlası bulunur!Eğlenceyi yanınızda taşımak veya bir sonraki oyuna kadar hayvan dostunuzu muhafaza etmek için dört parçayı da yumurtanın içerisine yerleştirin.

  

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Cave Club Hayvanlar Serisi Sürpriz Figürler GNL97

60.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş