Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie'nin Yemek Arabası Oyun Seti GMW07

Marka: Barbie
Ürün kodu: GMW07

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,449.90TL

Barbie®'nin Yemek Arabası GMW07
 

 

Biip  biip!  Barbie®'nin  Yemek  Arabası™  ile  lezzet  ve  eğlence  dolu  bir  yola  çıkmaya  hazır  mısın?  
 

 

Lezzetli  yemekler  yapıp  servis  etmeyi  seviyorsan  bir  seyyar  büfe  işletebilirsin!  Araç  45  cm  uzunluğundadır.  Dış  kısmında  Barbie®  temalı,  rengarenk  yiyecek  resimleri bulunur.  Yiyecekleri  hazırlamak  ve  servis  etmek  üzere  ocak  ve  ızgara,  smoothie  istasyonu,  servis  barı  ve  saklama  dolapları  gibi  oyun  alanları  açılır. 
 

 

Yemek  arabası  içinde  ayrıca  ayaklı  menü  panosu,  kaplar,  mutfak  gereçleri,  servis  tepsileri,  tabaklar,  patates  kızartması  için  fritöz,  smoothie  için  blender,  gıda malzemeleri,  soslar  ve  acıkan  müşterilerinin  oturabileceği  sandalye  gibi  30'dan  fazla  aksesuar  bulunur.  Dahası,  gerçekçi  bir  oyun  için  bazı  figürler  Barbie®  bebeğin (ayrı  olarak  satılır)  tutabileceği  kısımlara  sahiptir.  Barbie®  acaba  ne  pişiriyor?  Müşteri  seçimini  yaptıktan  sonra  Barbie®,  kasaya  geçebilir.  
 

 

Doyasıya  eğlence  için  set,  Barbie®'nin  Seyyar  Büfesi™ile  30'dan  fazla  hikaye  anlatma  aksesuarı  içerir.  Özellikle  yemek  yapmayı,  müşterilere  hizmet  etmeyi  ve mutfak becerilerini  geliştirmeyi  seven,  3  yaş  ve  üzeri  çocuklar  için  mükemmel  bir  hediyedir!  Renkler  ve  süslemeler  çeşitlilik  gösterebilir.Barbie®'nin Yemek Arabası™ ile mobil restoranını işletebilir ve müşterilere lezzetli yemekler hazırlayabilirsin.
 

 

Dışı kısmında Barbie® temalı renkli resimler bulunan 45 cm uzunluğunda araç ve oynayarak yaratıcı ifadeleri geliştirmeye uygun 30'dan fazla yemek arabası aksesuarı içerir.
 

 

Yemek arabasında, yiyecekleri hazırlamak ve servis etmek için ocak ve ızgaranın, smoothie istasyonunun, servis barının ve saklama dolaplarının dahil olduğu oyun alanları açılır.
 

 

Yemek arabasında ayrıca ayaklı menü panosu, kaplar, mutfak gereçleri, servis tepsileri, tabaklar, patates kızartması için fritöz, smoothie için blender, gıda malzemeleri, soslar ve acıkan müşterilerinin oturabileceği sandalye gibi 30'dan fazla aksesuar bulunur.
 

 

Barbie® bebek (ayrı olarak satılır) müşterilerine salatalar, hamburgerler, taco'lar, patates kızartmaları ve diğer pek çok lezzetli yiyeceği hazırlayabilir! Müşterinin siparişi hazır olduğunda Barbie®, kasaya geçebilir.
 

 

Gerçekçi bir oyun için hikaye anlatımı figürlerinin bazıları, Barbie® bebeğin tutabileceği kısımlara sahiptir.Özellikle yemek arabası meraklısı, en yeni yemek pişirme ipuçlarını ve becerilerini öğrenmeye hevesli 3 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediyedir
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie'nin Yemek Arabası Oyun Seti GMW07

1,449.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş