Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie'nin Rüya Evi FHY73

Marka: Barbie
Ürün kodu: FHY73

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

2,399.90TL

Barbie'nin Rüya Evi FHY73 Oyuncak Seti

   
Barbie'nin Rüya Evi ile kızların hayallerindeki ev gerçeğe dönüşüyor!
90 cm. uzunluk ve 120 cm. genişliğinde 3 katlı, 8 odalı, asansörlü ve kaydıraklı havuz içeren bu rüya evine Barbie hayranları bayılacaklar. 
1. katta garaj, yemek odası ve gerçekçi ses efektleri çıkran mutfak araç-gereçlerine sahip bir de mutfağı bulunmaktadır. Mutfakta ses efektlerine sahip fırın, su ısıtıcısı gibi aksesuarlarla oyun daha eğlenceli hale gelmektedir.
2. katta çıktığımızda ise pembe renklerin hakim olduğu bir banyo; yan odada ise Barbie ve arkadaşların eğlenceli dakikalar geçirebileceği bir oturma odası bulunmaktadır. Üstelik odadaki mor kanepe ranzaya sehpa ise açıldığında minik Barbie bebeğin yatabileceği bir yatağa dönüşmektedir.
Asansörle çıktığımız 3. Katta ise Barbie’nin çok amaçlı kullanabileceği çalışma masası aynı zamanda dinlenip kitap okuyabildiği şık bir koltuğu yer almaktadır. Yan oda da ise Barbie’nin yatak odası bulunmaktadır. Yatak odasındaki televizyon ve giyinme dolabı ile oyun daha gerçekçi gözükmektedir.
Barbie evindeki taşınabilir eşyaları sayesinde ister evin dış mekanın da masa kurup arkadaşlarıyla yemekler yiyebilir veya 3. Kattaki havuz kaydırağını kullanarak havuz keyfi yapabilirler.
70’ten fazla gerçekçi aksesuar içeren ses efektlerine sahip bu gösterişli Barbie’nin Rüya Evi ile kızlar hayallerindeki oyunları oynayabilecekler!
Çocukların; el becerilerinin gelişmesine, kendi oyun alanlarını kurarak özgüven kazanmalarına, arkadaşlarıyla oyunlar oynayarak sosyalleşmelerini, yaratıcılık ve hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır.
Kutu ölçüsü: 21,6 x 76,2 x 76,2 cm.

    
Çocuğunuz için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat ve indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00' e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie'nin Rüya Evi FHY73

2,399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş