Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie'nin Muhteşem Restoranı Oyun Seti GXY72

Marka: Barbie
Ürün kodu: GXY72

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

901.90TL

Barbie'nin Muhteşem Restoranı Oyun Seti GXY72

     

Barbie'nin Eğlenceli Restoranı Oyun Seti ile kızlar, lezzetli maceralara atılacakları eğlenceli hikayeleri canlandırabilir. Rengarenk modern tasarımı, 6 oyun alanı ve toplam 30 aksesuarı ile kafe temalı bu oyun seti, leziz oyunlara açılan kapıları aralıyor! Kızlar Barbie'nin (Bebek ayrı olarak satılır.) paket siparişlerini almasına ya da restoran alanında ve avluda dört müşteri ağırlamasına yardımcı olabilir. Ardından dönen ızgarada hamburger köftelerini çevirebilir, dönen pasta vitrinindeki tatlıları düzenleyebilir, pizzayı fırına sürebilir ve "pişen" pizzanın renk değişimini izleyebilirler! 3 yaş ve üzeri kızlar; 30'dan fazla aksesuar ve birbirinden eğlenceli hikaye anlatma fırsatı bulunan bu set ile Barbie'nin şef, müşteri, garson veya hepsini birden olduğu hikayeleri canlandırabilir. Bebek ayrı olarak satılır. Modern tasarıma sahip Barbie'nin Restoranı Oyun Seti içerisinde leziz hikayeler anlatmaya yardımcı olacak 6 oyun alanı ve 30'dan fazla aksesuar bulunur. Servis bölümünden paket siparişlerini alın ya da restoran alanında ve avluda dört müşteri ağırlayın. Mutfağa geçip dönen ızgaradaki köfteleri çevirin ve dönen pasta vitrininde tatlıları sergileyin. Pizzayı fırına verip düğmeye basın ve "pişerken" renginin nasıl değiştiğini izleyin. Yazar kasa, menü, içecek sürahisi, yemek tabakları, mutfak eşyaları ve içecek aksesuarları gibi 30'dan fazla parçanın bulunduğu bu set ile kızlar birbirinden eğlenceli anları canlandırabilir. Oyun saati bittiğinde tüm parçaları setin içine yerleştirip seti katlayın ve bu lezzet dolu eğlenceyi dilediğiniz yere taşıyın! Çok sayıda aksesuarı ve hikaye anlatımı imkanı ile bu Barbie'nin Restoranı Oyun Seti, yemek pişirmeye merak duyan 3-7 yaş arası kızlar için harika bir oyuncaktır.

     

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz..

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie'nin Muhteşem Restoranı Oyun Seti GXY72

901.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş