Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie'nin Moda Aksesuarları Paketi GWD98-GRC15

Marka: Barbie
Ürün kodu: GRC15

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

176.90TL

Barbie'nin Moda Aksesuarları Paketi GRC15-GWD98
 

 

Her zaman maceraya hazır olan Barbie bebeğin gardırobu da bu maceralara hazır olmalı! 
 

 

11 parçadan oluşan Barbie'nin Moda Aksesuarları Paketleri, giydirme ve hikaye anlatımı oyunlarına ilham verir. Paten kayma, plaj, safari ve kızlar gecesi temalı aksesuar paketleri arasından seçim yapın. Paketin içinde şapka ve çanta gibi aksesuarların yanı sıra paten veya deniz yıldızı gibi eğlenceli hikaye anlatımı parçaları bulunur. 
 

 

Serideki diğer kıyafet ve aksesuarları kullanarak farklı kombinler yaratın! Daha farklı giysi, ayakkabı ve aksesuar seçenekleri sayesinde Barbie ile oynarken yaratıcılığı harekete geçiren yeni hikayeler canlandırabilirsiniz! Barbie'nin Moda Aksesuarları Paketleri ile Barbie tüm maceralara hazır! Paten kayma, plaj, safari ve kızlar gecesi temalı aksesuar paketleri arasından seçim yapın. Her sette, temasına göre, gümüş renkli güneşlik veya dudak şeklinde el çantası gibi aksesuarlar yer alır. 
 

 

Paten temalı sette bulunan gökkuşağı desenli, kalp şeklinde el çantası ve safari setinde bulunan küçük hayvan figürü gibi diğer parçalar kızları hikaye anlatımına teşvik eder. Bazı aksesuarların tutma yerleri bebeğin eline tam oturarak hareket ve hikaye anlatımı oyunlarını teşvik eder. 
 

 

Farklı kombinler oluşturmak ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için diğer Barbie giysilerini ve aksesuarlarını da koleksiyonunuza ekleyin. 
 

 

3 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz..

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie'nin Moda Aksesuarları Paketi GWD98-GRC15

176.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş