Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie'nin Klinik Oyun Seti GTN61

Marka: Barbie
Ürün kodu: GTN61

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,449.90TL

Barbie'nin Klinik Oyun Seti GTN61
 

 

Barbie'nin Polikliniği Oyun Seti ile doktorluk eğlencesini keşfedin! Kızlar, Barbie ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir ve hastalarla ilgilenmeyi seven kızlar Poliklinik

 

işletebilir! Klinikte esmer Barbie Doktor Bebek (30 cm) ve 4 oyun alanı bulunur; sağlık istasyonu, muayene masası, röntgen makinesi ve hediyelik eşya dükkanı. 
 

 

Kızlar, gerçekçi alçı yapma özelliği (pembe, mor veya beyaz hamur kullanarak) ile "hasta" bebeğe (ayrı olarak satılır) alçı yaparak hastanın kolları ve bacakları için alçı oluşturabilir ve bandaj makinesi ile uzuvlarını sarabilir. 
 

 

Oyun setinde ayrıca 30'dan fazla parça bulunur: 3 hamur kabı, bacak alçısı, Chelsea kol alçısı, bir çift koltuk değneği, çıkartmalar, röntgenler, hediyelik eşyalar ve daha fazlası.

 

Bazı aksesuarlarda Barbie doktor bebeğin daha gerçekçi bir oyun deneyimi için tutabileceği bir klips bulunur! Kızlar yaratıcı ifadeler ve hikaye anlatımıyla kendilerini diledikleri gibi ifade etmeye bayılacak! Bebek tek başına ayakta duramaz. 3 yaş ve üzeri kızlar için harika bir oyuncaktır Barbie'nin Polikliniği Oyun Seti ile doktorların dünyasını keşfedin! Sevimli bir ekose elbise ile beyaz doktor önlüğü giyen ve stetoskop ile notluk tutan Barbie doktor bebek (30 cm) hastalarla ilgilenmeye hazır. Barbie doktor bebeği sağlık istasyonunda hazırlanıp röntgen çekebilir ve muayene masasında hastaları muayene edebilir. 
 

 

Hastanın kolunun veya bacağının kırıldığını teşhis ederse hamur ve alçı yapma aksesuarları ile pembe, mor veya beyaz bir alçı yapabilir! Ayrıca hastanın alçısını süslemek için çıkartmalar da vardır. Barbie doktor bebek, bandaj istasyonundaki hamuru kullanarak hastalarını yaralarını da sarabilir! 
 

 

Molaya çıktığınızda hediye veya atıştırmalık almak için renkli hediyelik eşya mağazasına uğrayın! 
 

 

Bazı aksesuarlarda Barbie doktor bebeğin daha gerçekçi bir oyun deneyimi için tutabileceği bir klips bulunur! 
 

 

Özellikle tıp alanıyla ilgilenen ve yardım etmeyi seven 3 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir!
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz..

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie'nin Klinik Oyun Seti GTN61

1,449.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş