Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie'nin Kız Kardeşleri Kampa Gidiyor Oyun Seti HDF69-HDF71

Marka: Barbie
Ürün kodu: HDF71

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

397.90TL

Barbie'nin Kız Kardeşleri Kampa Gidiyor Oyun Seti HDF69-HDF71
 

 

Çok sevilen Barbie dizisi It Takes Two maceralarından ilham alan Skipper ve Stacie bebeklerle birlikte kamp yaparak eğlenin ve açık havanın keyfini çıkarın. 
 

 

Her oyun setinde, maceraya hazır giysileriyle Skipper bebek veya Stacie bebek, sevimli bir hayvan, eğlence dolu kamp ortamları oluşturmaya ve hikaye anlatımına uygun aksesuarlar yer alır. Skipper bebek ve yavru tavşanı kamp ateşinde yemek pişirirken Stacie bebek yavru köpeğini, yavru köpeğin sığabileceği büyüklükteki çadırı ve taşıma çantasını yanına alıp açık havada keşif turları atabilir. 
 

 

Her sette oyun seçeneklerini artıran aksesuarlar ve çocuklara bebeklerinin kamp aksesuarlarını diledikleri gibi süsleme olanağı veren çıkartma sayfası bulunur. Barbie It Takes Two kampçı bebekler ve oyun seti, hikaye anlatımına uygun birçok aksesuarıyla 3-7 yaş arası çocuklara hayal edebilecekleri tüm açık hava maceralarını sunuyor. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. 
 

 

Bebekler tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Çok sevilen Barbie dizisi It Takes Two maceralarından ilham alan bu Barbie oyun seti, Skipper veya Stacie bebek eşliğinde sizi hayalini kurduğunuz kamp gezilerine çıkarıyor. Skipper bebek paketinde; hayvan dostu yavru tavşanın yanı sıra kamp ateşi, mısır koçanı, fincanlar, yemek kabı ve kamp ateşinde yemek yapma eğlencesine ilham veren diğer aksesuarlar yer alıyor. Stacie bebek ve yavru köpeği, köpeğin sığabileceği büyüklükteki çadır ve taşıma çantası, pusula, harita ve diğer kamp aksesuarları eşliğinde açık havada keşif turları atmaya hazır. Bebeklerin üzerinde kamp ortamına uygun renkli giysiler bulunur. Çocuklara bebeklerinin aksesuarlarını diledikleri gibi süsleme olanağı veren çıkartma sayfası da sete dahildir. Hikaye anlatımı seçenekleri sunan birçok aksesuarıyla Barbie It Takes Two oyun seti, özellikle açık hava maceralarını seven 3-7 yaş arası çocuklar için harika bir hediyedir. 
 

 

Skipper Bebek Seti HDF70; Tişört, şort ve bot giyen Skipper bebek (25 cm), 1 adet yavru tavşan figürü, 1 adet kamp ateşi, 1 sayfa çıkartma, 1 adet yemek kabı, 2 adet fincan, 1 adet mısır koçanı, 1 adet defter ve 1 adet kelebek aksesuarı içerir. Stacie Bebek Seti HDF71; Tişört, pantolon ve bot giyen Stacie bebek (yaklaşık 23 cm), 1 adet yavru köpek figürü, 1 adet evcil hayvan çadırı, 1 evcil hayvan taşıma çantası, 1 sayfa çıkartma, 1 adet pusula, 1 adet harita ve 1 adet köpek oyuncağı.
 

 

Ürün ölçüsü: 22,5 x 6,9 x 3,4 cm. Kutu ölçüsü: 32,3 x 15,2 x 5,4 cm.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie'nin Kız Kardeşleri Kampa Gidiyor Oyun Seti HDF69-HDF71

397.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş