Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Wellness Barbie'nin Spa Günü Oyun Seti GJN32

Marka: Barbie
Ürün kodu: GJN32

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

279.90TL

Barbie Wellness - Barbie'nin Spa Günü Oyun Seti 

    

Barbie Wellness Barbie'nin Spa Günü Oyun Seti ile eğlenceli hikayeler yarat!
Bu spa temalı oyun seti sayesinde, Barbie bebek en sevdiği rahatlama yöntemi olan köpük banyosu keyfi yapıyor. Sette Barbie bebek, yavru köpek, spa küveti ve gerçek bir köpük banyosu için gereken aksesuarlar yer alır.
Küveti suyla doldur, Barbie bebeği içine yerleştir ve setteki beş parıltılı köpük paketinden birini ekleyerek suyu köpürt. Tıpkı gerçek bir spa gibi! Barbie; küvet tepsisi, banyo ürünleri, banyo lifi, sırt fırçası ve havlu gibi aksesuarlarla rahatlayacak.
Pandalı saksıyla tamamlanan ahşap görünümlü bir rafa sahip spa, sakinlik yaymaya hazır. Köpeğin oturabileceği pek çok alan ve aksesuarları sergileyebileceğin yerler mevcuttur. Bazı parçalarda bulunan, bebeğin kavrayabildiği tutacaklar sayesinde eğlenceli oyunlar artık çok daha kolay.
Barbie bebek beline sarılı bir havlu ile mayo giyer. Gerçekçi pozlar verdirmek ve oyunlara hareket katmak için ekstra esnektir.
Kızlar kendilerine bakım yapmak ve dünyalarını genişletmek için tüm Barbie sağlık bebeklerini koleksiyonlarına ekleyebilir çünkü kızlar Barbie ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir!
Set içerisinde; beline havlu sarılı Barbie bebek, yavru köpek, küvet, spa rafı, beş parıltılı köpük paketi ve aksesuarlaryer almaktadır.
Çocuklar, spa temalı oyun setleriyle Barbie'nin rahatlamasına yardım ederken bakım pratiği yapar ve bir kişisel bakım klasiği olan köpük banyosunu deneyimler.
Mayo ve beline sarılı havlusuyla Barbie; boyun, dirsekler, el bilekleri, kalça, basenler, dizler ve ayak bileklerinde sahip olduğu 15 "eklem" sayesinde daha gerçekçi pozlar verir.
Ürün ölçüsü: 15,9 x 8,9 x 24 cm

     

Çocuğunuz için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Wellness Barbie'nin Spa Günü Oyun Seti GJN32

279.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş