Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Wellness Barbie Nefes Egzersizi Bebeği GNK01

Marka: Barbie
Ürün kodu: GNK01

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

305.90TL

Barbie Wellness - Barbie Nefes Egzersizi Bebeği GNK01

   

Barbie bebek kendine en iyi özeni göstermen için en iyi arkadaşın olacak! Meditasyon temalı bebek, ışıklar ve sesler kullanarak enerji depolamayı, farkındalık meditasyonu yapmayı çok seviyor. Sete Barbie® bebek, bir köpek ve bulut şeklinde dört emoji dahildir. Kızlar Barbie® bebeğin kolyesindeki düğmeye basarak beş rehberli meditasyon egzersizinden birini başlatır, ışık ve ses efektlerinden ilham alarak kendi meditasyonlarını yapar. Köpek görsellik sağlamaya yardım eder. Bulut emojilerden birini başına yerleştirerek meditasyon düşüncesi bulutu oluştur, farklı bir meditasyon ilhamı için diğer emojilere geç. Barbie Nefes Egzersizi Bebeği rahat ev kıyafetleri giyer. Gerçekçi pozlar verir ve aktif bir oyun deneyimi için ekstra esnektir. Kızlar kendilerine bakım yapmak ve dünyalarını genişletmek için tüm Barbie® sağlık bebeklerini koleksiyonlarına ekleyebilir çünkü kızlar Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir! Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır.Kızlar Barbie Nefes Egzersizi Bebeği'nin rahatlamasına yardım ederken kendilerine özen göstermeyi öğrenir.Barbie® bebekte farkındalık için ilham veren ışıklar ve sesler bulunur. Kolyesindeki düğmeye basarak beş rehberli meditasyon egzersizinden birini başlattığınızda çocuğunuz buna eşlik edebilir.Köpek Barbie® bebeğin görsel olarak odaklanmasına yardımcı olur: Sevgi Gökkuşağı, Hüzünlü Yağmur, Mutlu Gün Işığı ve Somurtkan Kırmızıdan oluşan dört bulut emojisini başının üzerine yerleştir; farklı bir his için diğer emojilere geç.Barbie® bebek ilham veren ev kıyafetleri giymiştir; üst kıyafetinde bulut ve gökkuşağı grafiği, alt kıyafetinde bulut baskısı yer alır. Ayrıca daha gerçekçi hareket ve pozlar için 15 adet ekleme sahiptir. Boynunda, omuzlarında, dirseklerinde, el bileklerinde, uyluklarında, kalçalarında, dizlerinde ve ayak bileklerinde eklemler bulunur.Çocuklar kendilerine daha iyi bakmalarına ilham veren Barbie® sağlık bebekleri ile bir sürü hikaye yaratabilir çünkü kızlar Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir!

  

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Wellness Barbie Nefes Egzersizi Bebeği GNK01

305.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş