Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti GHV92

Marka: Barbie
Ürün kodu: GHV92

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

269.90TL

Barbie® ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti, Barbie® bebek, 2 yavru köpeği ve evcil hayvanlar için pusetiyle GHV92

   

Barbie®  ve  Köpekleri  Geziyor  Oyun  Seti  ile  hayvansever  kızlar,  köpeklerini  gezdirirken  Barbie®'ye  yardım  edebilir.  Oyun  setinin  içinde  dönüştürülebilir  özellikli  puset,  iki  yavru  köpek  ve  köpeklerin  bakımı  için  yedi  aksesuar  var!  Köpekçiklerle  oyun  günü  için  hazır  mısın?  Barbie®,  yavru  köpeklerini  iki  şekilde  taşıyabilir:  Köpeklerden  birini  pusete  oturtup  diğerini  Barbie®  çantasında  gezdirebilir  veya  pusetin  ön  tarafını  çekerek  puseti  genişletip  her  iki  köpekçik  için  de  yer  açabilirsin!  Modern  ve  renkli  tasarımıyla  yavru  köpeklerin  pusetinde;  köpekleri  güneşten  korumak  için  turuncu  bir  tente  bulunur.  Barbie®  bebeğin  çantasını  astığı  kanca  ve  gümüş  renkli  parçalar  da  pusete  gerçekçilik  katar.  Barbie®  bebeğin  pusetin  tutacaklarını  kavramasına  yardım  et  ve  eğlence  dolu  bir  gezinti  için  bebeği  hareket  ettir.  Aksesuar  sayesinde  kızlar  hem  yemek  saatinde  hem  oyun  saatinde  oynayıp  hikayeler  yaratabilir.  Köpekçikler,  farklı  renklerde  iki  mama  kabındaki  kemiklerle  karnını  doyurduktan  sonra  parkta  frizbi  oynama  zamanı!  Barbie®  bebeğin  çantasına  ister  aksesuarları  koy  ister  köpek  yavrularından  birini!  Barbie®  çizgili  tişört  elbisesi  ve  pembe  spor  ayakkabılarıyla  hem  çok  şirin  hem  de  rahat.  Kızlar,  Barbie®  ve  Köpekleri  Geziyor  Oyun  Seti  ile  birçok  hikaye  anlatabilir.  3  yaş  ve  üzeri  kızlar  diğer  Barbie®  bebeklerini  ve  oyuncaklarını  koleksiyonlarına  ekleyerek  oyun  saatinde  farklı  eğlenceler  yaratabilir!  Her  biri  ayrı  olarak  satılır  ve  stoklarla  sınırlıdır.  Bebekler  tek  başına  ayakta  duramaz.  Renkler  ve  süslemeler  çeşitlilik  gösterebilir.

Barbie® ve Köpekleri Geziyor Oyun Setindeki Barbie® bebek, iki yavru köpek, dönüştürülebilir puset ve hikayelerini zenginleştirecek aksesuarlarla köpekçiklerle en harika oyun gününü planla!

Gezintiyi iki şekilde yapabilirsin: İster köpeklerden birini pusete oturtup diğerini Barbie® çantasında gezdir, ister ön tarafını çekerek puseti genişletip her iki köpekçik için de yer aç!

Pusetin modern ve renkli tasarımının yanı sıra dönen tekerlekleri, gümüş renkli parçaları, Barbie® bebeğin çantası asması için kancası ve ellerini geçirebileceği tutacakları gerçekçi bir görünüm sunar.Aksesuarları yerleştirebileceği ve köpeklerinden birini taşıyabileceği el çantası, hem mama saatinde hem de oyun saatinde köpeklerin ihtiyaç duyabileceği iki mama kabı, iki kemik, frizbi ve su şişesi bulunur.

Barbie®, çizgili tişört elbisesi ve pembe spor ayakkabılarıyla oyun dolu bir güne hazır.

 

 

 

 

Hayvansever kızlar, bu Barbie® oyun setiyle çok fazla hikaye anlatabilir! İçinde birçok aksesuar bulunan bu oyun seti 3 yaşından büyük kızlar için mükemmel bir hediyedir.

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti GHV92

269.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş