Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Seyahatte Ken Bebek GWB39-GHR61

Marka: Barbie
Ürün kodu: GHR61

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

103.90TL

Barbie Seyahatte Ken Bebek GHR61

  
Barbie™  Rüya  Evi  Maceraları  bebekleri,  eğlenceli  hikayeler  anlatmaya  teşvik  ediyor.  Ken™  bebek  günlük  giysileriyle  çocukların  hayal  gücünün  götüreceği  her  yere  gitmeye  hazr. 
Bir  cep  detayı  olan  mavi  ve  gri  renklerde  bir  tişörtü,  siyah  pantolonu  ve  havalı  mavi  ayakkabıları  var.  
Barbie™  Rüya  Evi  Maceraları'ndan  esinlenen  bebeklerle  hayal  gücü;  Barbie®  ve  arkadaşları  heyecan  dolu  maceralara  atılırken  onların  günlük  yaşamına  gizlice  bir  göz  atabilir. 
37  yaşlarındaki  hayalperestler,  en  sevilen  hikayeleri  keşfetmeye  ve  yeni  maceralar  hayal  etmeye  bayılacak  çünkü  kızlar  Barbie®  ve  arkadaşlarıyla  oynarken  istedikleri  her  şeyi  hayal  
edebilir! Ekibin  tamamıyla  hikayeleri  canlandırmak  için  tüm  Barbie™  Rüya  Evi  Maceraları  bebeklerini  ve  oyuncaklarını  topla.  Her  biri  ayrı  olarak  satılır  ve  stoklarla  sınırlıdır.  
Bebek  tek  başına  ayakta  duramaz.  Renkler  ve  süslemeler  çeşitlilik  gösterebilir.

  
Çocuğunuz için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat ve indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Seyahatte Ken Bebek GWB39-GHR61

103.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş