Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Seyahatte Yüzücü Barbie Oyun Seti GHK23

Marka: Barbie
Ürün kodu: GHK23

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

142.90TL

Barbie® Seyahatte Yüzücü Barbie Oyun Seti, 30 cm boyunda, mayolu, dalış tahtası ve köpeği ile birlikte GHK23-GHK23

    
Barbie™ Rüya Evi Maceraları çizgi filminden ilham alınarak tasarlanmış Barbie® bebekler ile spora dair eğlenceli hikayeler yarat. Sportif çizgiler ve parlak vurgular taşıyan renkli bir mayo giyen bu Barbie® Seyahatte Yüzücü Barbie Oyun Seti ile kızlar eğlenceye dalış yapacak. Suya girmeye hazır olduğunda ayaklarının hareket etmesi ve "yüzme" hareketini yapması için belindeki düğmeye bas. Barbie® bebeğin yavru köpeğini dalış tahtasına yerleştirerek ona takla attırabilir, köpeği suyla doldurup sıktığında su püskürtmesini sağlayarak eğlenceyi iki katına çıkarabilirsin. Çok çeşitli hikayeler yaratabilirsin: Barbie® bebeğe deniz gözlüklerini takıp dalış tahtası üstünde pratik yaptırabilir veya onu su topuyla oynatabilirsin. Barbie® Seyahatte Yüzücü Barbie Oyun Seti bebeği, suda eğlenceli saatlerin ardından altın madalyasını takıp şu şişesi, sandaletleri ve havlusuyla dinlenebilir. Barbie™ Rüya Evi Maceraları çizgi filminden ilham alınarak tasarlanmış bebekler hayal gücünü çalıştırır. Barbie®nin günlük hayatında arkadaşları ve ailesiyle yaşadığı heyecanlı maceralara sen de katıl. Spor sever kızlar, Barbieyi hareketli maceralara çıkarmaya ve birlikte sporla dolu hikayeler keşfetmeye bayılacak. Çünkü kızlar, Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir! Tüm Barbie™ Rüya Evi Maceraları bebekleri ve oyuncaklarını koleksiyonuna ekleyerek en sevdiğin anları yeniden yaratabilir ve hayalinde kendi maceralarını canlandırabilirsin. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.
Barbie™ Rüya Evi Maceraları çizgi filminden ilham alınarak tasarlanmış, sportif çizgiler ve parlak vurgular taşıyan bir mayo giyen Barbie® Seyahatte Yüzücü Barbie Oyun Seti ile hikaye anlatımının keyfine balıklama dalacaksın.
Suya girmeye hazır olduğunda ayaklarının hareket etmesi ve "yüzme" hareketini yapması için belindeki düğmeye bas.
Barbie® bebeğin yavru köpeği, dalış tahtasına yerleştirildiğinde takla atabilir veya suyla doldurulduğunda su püskürtebilir.
Yüzme temalı aksesuarlar arasında bir su topu, deniz gözlükleri, bir altın madalya, sandalet, havlu ve su şişesi bulunur.
Kızlar Barbie® ile spor oyunları oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir! Tüm Barbie™ Rüya Evi Maceraları bebekleri ve oyuncaklarını koleksiyonuna ekleyerek en sevdiğin anları yeniden yaratabilir ve hayalinde kendi maceralarını canlandırabilirsin. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır.

    
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Seyahatte Yüzücü Barbie Oyun Seti GHK23

142.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş