Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Rengarenk Saçlar Bebeği GHN04

Marka: Barbie
Ürün kodu: GHN04

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

535.90TL

Barbie Rengarenk Saçlar Bebeği GHN04

    
 

Tek  boynuzlu  at  mı  yoksa  denizkızı  mı?  Barbie®  Rengarenk  Saçlar™  Bebeği  istediği  her  şey  olabilir.  Hayal  dünyasını  gerçeğe  dönüştüren  iki  farklı  görünümü;  postişli  taçlar,  temaya  uygun  giysiler  ve  aksesuarlar  tamamlıyor.  Bir  denizkızına  veya  tek  boynuzlu  ata  dönüşmek  çok  kolay!  Tek  boynuzlu  at  resimli  tişörtü  veya  denizkızı  baskılı  tişörtü  giydirin  ve  giysilerine  uygun  aksesuarlarıyla  görünümü  tamamlayın.  Tacın  üzerindeki  rengarenk  postişler,  Barbie®  bebeğin  sarı  saçları  arasındaki  pembe,  mavi  ve  ışıltılı  tutamlara  daha  da  fazla  renk  katıyor.  Setin  içinde  bir  saç  fırçası,  saç  lastiği  ve  iki  adet  toka  mevcuttur.  Hayal  dünyanızdaki  her  saç  modelini  yaratabilirsiniz.  Setin  içindeki  bir  çift  spor  ayakkabısı  bebeğin  tarzını  değiştirirken  farklı  hikayeler  yaratma  seçeneği  sunar.  Işıltı  saçan  Barbie®  bebeğin  görünümünü  değiştirmeye  bayılacaksınız.  Barbie®  bebek,  postişli  iki  taç,  baskılı  iki  tişört,  ikinci  çift  ayakkabı,  saç  lastiği,  iki  toka  ve  bir  saç  fırçası  sete  dahildir.  Bebek  tek  başına  ayakta  duramaz.  Renkler  ve  süslemeler  çeşitlilik  gösterebilir.

   
 

Barbie® Rengarenk Saçlar™ Bebeği denizkızı görünümünden tek boynuzlu at görünümüne hızlı ve büyülü bir değişim geçiriyor.

   
 

Barbie® bebeğe denizkızı baskılı tişörtü giydirip, deniz kabukları ve deniz yıldızıyla süslü, iki postişin ekli olduğu tacını takarak bir denizkızı görünümünü yaratın.
Bu görünümü tek boynuzlu ata dönüştürmek istediğinizde, gökkuşağı baskılı tişörtü giydirip üzerinde boynuz ve kulaklar bulunan pembe, sarı ve mor postişli tacını takın.

  
 

Bu görünümü daha da büyüleyici hale getirmek için setin içindeki saç lastiklerini ve iki tokayı kullanarak Barbie® bebeğin uzun, rengarenk ve ışıltılı saçlarına şekil verin.Işıltısıyla göz kamaştıran parti elbisesi de dönüşüme hazır. Spor ayakkabıları veya gümüş rengi ayakkabıları ve mor renkli küpeleriyle bebeğin görünümünü tamamlayın.Farklı görünümlerden ilham alınarak yaratacağınız farklı hikayeler için bebeği aksesuarlarla süsleyin. Hayal dünyasını, farklı tarzlar yaratömayı ve saç şekillendirmeyi seven 3-7 yaş arası kızlar için harika bir hediye.

   

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Rengarenk Saçlar Bebeği GHN04

535.90TL

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Guzel bir urun

Urun genel olarak guzel. Ancak Barbie’nin kendi saclari tararken dokuluyor. Aksesuarlar genel olarak iyiler. Aksesuar saclar Barbie’nin sacindan daha guzel. Kiyafetleri cikarip giydirmek kolay. Genel olarak urunden memnunum.

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş