Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Prenses Macerası Chelsea Bebek ve Oyun Seti GML72-GML73

Marka: Barbie
Ürün kodu: GML73

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

129.90TL

Barbie Prenses Macerası Chelsea Bebek ve Evcil Hayvan Şatosu Oyun Seti GML72-GML73

  

Barbie Prenses Macerası ilham alan bebekler ve oyun setleri genç hayalperestleri, kendi hayal dünyalarının hakim olduğu uzak diyarlara götürür. Zaten Barbie® macerası, küçük kız kardeşi Chelsea™ olmadan eksik kalır! Bu Chelsea™ evcil hayvan şatosu oyun seti; Chelsea™ bebek ve kendi şatosunda yaşayan asil evcil hayvanları yavru köpek, yavru kedi ve iki baykuşla büyüleyici hikayelere ilham olur! Sevimli mi sevimli bu üç katlı evin her katında evcil hayvan odası bulunur. Çocuklar, birinci kattan ikinciye uzanan merdivenle hem Chelsea™ bebeği hem de evcil hayvanları kaydıraktan kaydırabilir. Yavru baykuşlar, şatonun en üst katındaki pembe kuleye tüneyebilir veya burada oyunlar oynayabilir. Evcil hayvanın sığabileceği boyutta bir küvet, bakım yapmak için fırça, iki mama kabı ve bir biberondan oluşan aksesuarlar, bebek bakımı oyununa ilham verir. Bu kadar fazla sayıda parça ile kızlar, prenseslerden ilham alan sonsuz sayıda hikaye anlatabilir. 3-7 yaşlarındaki hayalperestler, hayallerindeki kraliyet maceralarını hayata geçirmeye bayılacak çünkü kızlar Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir! Kızlar, Barbie® Prenses Macerası™ bebeklerini ve oyuncaklarını koleksiyonlarına ekleyerek tüm krallığı hayal güçlerine sığdırabilir ve hikaye dolu oyunlar yaratabilir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.Barbie® Prenses Macerası™'ndan ilham alan bebekler ve oyun setleri genç hayalperestleri, kendi hayal dünyalarının hakim olduğu uzak diyarlara götürür! Bu Chelsea™ evcil hayvan şatosu oyun setinde prenses giysisiyle Chelsea™ bebek, 4 asil evcil hayvan ve evcil hayvanların kendilerine ait 3 katlı şatosu bulunur.Her katta her bir evcil hayvanın uyuduğu veya oyunlar oynadığı odası bulunur. Çocuklar, birinci kattan ikinci kata uzanan merdivenle hem Chelsea™ bebeği hem de evcil hayvanları kaydıraktan kaydırabilir!2 mama kabı, bir biberon, evcil hayvanın sığabileceği boyutta küvet ve bakım fırçasıyla hem beslenme vaktinin hem de bebek bakıcılığı oyunlarının tadını çıkar.Chelsea™ bebek; hayvan figürlü bir üst, pırıltılı bir prenses eteği, yıldız detaylı bir taç ve sade ayakkabılar giyer.Çeşitli oyuncak figürleri, evcil hayvanları ve asil detayları ile Barbie® Prenses Macerası™ Chelsea™ oyun setleri, özellikle de hayvanları ve prensesleri seven 3-7 yaş arası kızlar için harika bir hediye.

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00' e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Prenses Macerası Chelsea Bebek ve Oyun Seti GML72-GML73

129.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş