Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Ken Kariyer Bebekleri FXP01-FXP03

Marka: Barbie
Ürün kodu: FXP03

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

100.90TL

Barbie Ken Kariyer Bebekleri - Barista FXP03

   
Barbie® ve Ken™ kariyer bebekleri, çocukların gelecek hayalleri kurmasını sağlar. Kariyer temalı giysisi ve aksesuarlarıyla Ken™ bebek, meslekleri tanımaya yardımcı olur. Keşfedilmeyi bekleyen birçok kariyer var! Ken™ itfaiyeci bebekle yangın söndür. Ken™ barista bebekle kahve servisi yap ve eğlen. Ken™ cankurtaran bebekle suya atla ve insanları kurtar. Ken™ futbolcu bebekle maçı kazandıran golü at. Bebeklerin her biri, itfaiyeci üniforması veya barista önlüğü gibi farklı mesleklerin kıyafetlerine sahip. Futbolcunun futbol topu veya cankurtaranın can simidi gibi aksesuarlar ise hayal gücünü canlandırır. Farklı cilt tonları ve göz renkleri, eğlenceli oyunlarda sınırsız hikaye seçeneği sunar. Bebekleri keşfet ve hepsini koleksiyonuna ekleyebilirsin çünkü bir kız Barbie® ile oynarken, istediği her şeyi hayal eder! Giysili ve aksesuarlı Ken™ bebek ile kariyer temalı parçalar dahildir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebekler tek başlarına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.
​Barbie® ve Ken™ kariyer bebekleriyle gelecek hayalleri kur!
​İtfaiyeci, barista, cankurtaran ve futbolcu Ken™ bebeklerle meslekleri keşfet.
​Bebeklerin her biri, kariyer temalı bir kıyafet giyer. İtfaiyeci şapkası ve barista fincanı gibi aksesuarlar ise daha güzel hikayeler anlatmanı sağlar.
​Farklı cilt tonları ve göz renkleri, hikayeleri ve bebekleri toplamayı daha keyifli hale getirir.
Bebekler ile meslekleri keşfedebilirsin çünkü bir kız Barbie® ile oynarken, istediği her şeyi hayal eder (Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır).

   
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Ken Kariyer Bebekleri FXP01-FXP03

100.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş