Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie'nin Kahve Dükkanı Oyun Seti GMW03

Marka: Barbie
Ürün kodu: GMW03

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

849.90TL

Barbie'nin Kahve Dükkanı Oyun Seti GMW03
 

 

Barbie®'nin  Kahve  Dükkanı  Oyun  Seti  ile  eğlenceli  kahve  dükkanı  dünyasını  keşfet!  Kahve  ve  smoothie  içmeyi  seviyorsan  bir  kahve  dükkanı  işletebilirsin!  Barbie®'nin Kahve  Dükkanı  oyun  setinde  siyahbeyaz  çizgili  sevimli  gömleği,  pembe  önlüğü  ve  topuzlu,  sportif  topuzuyla  Barbie®  bebek  bulunur.  Barbie®  müşterilerine  hizmet  vermeye  hazır!  
 

 

Kahve  dükkanında  menü  panosu  ile  kahve,  smoothie  ve  çay  yapma  makinesi  yer  alır.  En  sevdiğin  içeceği  seçmek  için  makinenin  düğmesini  çevirmen  yeterli.  Sette  süt  sürahisi,  çikolata  şurubu,  kahve  fincanları,  smoothie  bardakları  ve  çay  bardağı  gibi  aksesuarlar  da  yer  alır.  Ayrıca  lolipop  kekler,  kapkek  ve  kurabiyeler  gibi  tatlı ikramların  olduğu  bir  bölüm,  2  şişe  suyuyla  soğuk  içecek  bölümü,  atıştırmalık  bölümü  ve  enerji  barı  vardır.  Müşteri  seçimini  yaptıktan  sonra  sipariş  hazır  olduğunda 

 

Barbie®,  kasaya  geçebilir.  Kahve  dükkanı  oyun  setinde  hikaye  anlatımına  uygun  20'den  fazla  parça  bulunur.  Parçaların  bazıları  Barbie®  bebeğin  tutabileceği  kısımlarasahiptir.  Kızlar,  eğlenceli  kahve  dükkanı  oyununun  sunduğu  yaratıcı  ifade  olanaklarına  bayılacak!  Özellikle  kahve  yapmayı,  ikramda  bulunmayı  ve  mutfak  becerileri  ednmeyi  seven,  3  yaş  ve  üzeri  çocuklar  için  mükemmel  bir  hediyedir!  Bebekler  tek  başına  ayakta  duramaz.  Renkler  ve  süslemeler  çeşitlilik  gösterebilir.
 

 

Barbie® Kahve Dükkanı oyun setiyle kahve dükkanı işletebilirsin! ​
Kahve dükkanı, Barbie® bebek ve oynayarak yaratıcı ifadeleri geliştirmeye uygun 20'den fazla kahve dükkanı aksesuarı içerir

 

 

Çizgili sevimli gömleği, pembe önlüğü ve sportif topuzuyla Barbie® bebek müşterilerine kahve, smoothie ve çay yapıyor. En sevdiğin içeceği seçmek için makinenin düğmesini çevirmen yeterli.Barbie® tatlı ikramlar, şişe suyu ve daha birçok ikram sunuyor! Müşterinin siparişi hazır olduğunda Barbie®, kasaya geçebilir.Gerçekçi bir oyun için hikaye anlatımı figürlerinin bazıları, Barbie® bebeğin tutabileceği kısımlara sahiptir.Barbie® Kahve Dükkanı oyun setiyle eğlence dolu yaratıcı oyun ve hikaye anlatma dünyasını keşfet!Özellikle kahve dükkanı meraklısı, kahveyi ve ikramı seven, mutfak becerileri edinmek isteyen, 3 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediyedir
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie'nin Kahve Dükkanı Oyun Seti GMW03

849.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş