Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Işıltılı Deniz Kızı HDJ36

Marka: Barbie
Ürün kodu: HDJ36

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

749.90TL

Barbie Işıltılı Deniz Kızı HDJ36 
 

 

Yaratıcı zihinler, bebeğin büyülü ışıltılarıyla okyanus maceralarına dalacak. Bu muhteşem Deniz Kızı Bebeği suya daldırın ve sedefli kuyruğunun dört farklı renk ışık gösterisiyle parıldayışını seyredin. 
 

 

Barbie, havuzda veya küvette tüm dikkatleri üzerine çekecek ama çocuklar eğlenceyi karada da sürdürebilir. Su olmadan ışık gösterisinin keyfini çıkarmak için bebeğin belinin alt kısmındaki yıldız şekilli düğmeye basın. Bebeğin renkli deniz kızı görünümünü gökkuşağı renklerindeki yüzgeci, pembe saçları ve prenses tacı tamamlıyor. Banyo saatlerini ve suda oynanan oyunları renklendirmek için ideal olan (yetişkin gözetiminde kullanılmalıdır) Barbie Işıltılı Deniz Kızı, 3-7 yaş arası çocuklar için harika bir hediyedir. Bebek tek başına yüzemez veya ayakta duramaz. 
 

 

Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie Işıltılı Deniz Kızı Bebek, fantastik görünümü ve büyülü ışıltılarıyla tüm dikkatleri üzerinde çekecek. Barbie Işıltılı Deniz Kızı

 

Bebeği suya daldırın ve sedefli kuyruğunun dört farklı renk ışık gösterisiyle aydınlanışını seyredin. Eğlenceyi karaya taşımak ve su olmadan ışık gösterisini seyretmek için belinin alt kısmındaki düğmeye basın. 
 

 

Bebeğin fantastik görünümünü; gökkuşağı renklerindeki yüzgeci, "inci" detaylı büstiyeri, pembe saçları ve prenses tacı tamamlıyor. Muhteşem ışık gösterisi özelliği ve ışıltılı birçok ayrıntısıyla bu Barbie Işıltılı Deniz Kızı Bebek, 3-7 yaş arası çocuklar için harika bir hediyedir. 1 adet Taçlı Barbie Işıltılı Deniz Kızı Bebek içerir. 3 x AG13 (LR44) pil ile çalışmaktadır.

 

Piller kutuya dahildir. 
 

 

Ürün ölçüsü: 36,5 x 19,3 x 6,4 cm. 
 

 

Kutu ölçüsü: 22,7 x 6,2 x 32,4 cm. 
 

 

3 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Işıltılı Deniz Kızı HDJ36

749.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş