Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Color Reveal Sürpriz Hayvan Figürleri GVK58

Marka: Barbie
Ürün kodu: GVK58

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

90.90TL

 Barbie Color Reveal Sürpriz Hayvan Figürleri GVK58

   

Barbie® Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürü Seti, 5 sürprizi ile heyecan dolu bir kutu açma deneyimi yaşatıyor. Hayvan figürleri, rengi ortaya çıkana kadar evcil hayvanların gizemini koruyan paskalya yumurtası şeklinde bir pakette gelir. Pastel renkli yumurtanın içinde dört gizemli paket, paketlerin içinde ise Barbie Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürü ve üç adet gizemli aksesuar bulunur. Barbie Color Reveal™ metalik mor rengiyle kaplı gizemli hayvan figürünü suya batırın. Suyun rengi mor renge dönüşür ve hayvan figürü sudan çıkarıldığında özellikleri belirginleşir. Renkli evcil hayvanların her birinin bir papyonu bulunur. Gizemin tamamını çözmek için geri kalan sürpriz paketleri de açarak civcivi, sepeti ve hayvan kulaklarını keşfedin. Sürpriz paketlerin içinde, 20 farklı hayvan figürü ve sevimli hayvan figürü kombinasyonu bulunur. Hayvan figürlerinin yüzünde ortaya çıkan renk değiştirme özelliği, eğlenceli sürprizlerden yalnızca biridir. Kızlar hangi sürprizi açığa çıkaracak? Kızlar tüm seriyi koleksiyonlarına ekleyerek aksesuarları karıştırıp eşleştirebilir ve benzersiz oyunlar yaratabilir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Tek pakette 5 sürpriz içeren Barbie® Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürleri Seti ile eğlence hiç bitmez! Renkli hayvan figürlerinin her biri, açıp kapaması kolay paskalya yumurtası şeklinde bir pakette gelir. Paketin içinde ne mi var? Her birinde gizemli eşyalar bulunan 4 paketin yer aldığı yumurtayı açarak eğlenceyi başlatın. Paketlerin tümünü açarak metalik mor rengindeki Barbie Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürü ile civciv, sepet ve hayvan kulaklarını keşfedin! Sürprizi ortaya çıkarmak için hayvan figürünü ılık suya daldırıp suyun içinde sallamanız gerekir. Su, büyülü bir şekilde mor renge dönüşür. Ardından hayvan figürünü sudan çıkarıp her biri benzersiz görünüme sahip olan evcil hayvanlardan hangisine sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Tekrarlanabilecek renk değişimini görmek için soğuk su kullanın. Hayvan figürünün yüzünde sürpriz bir desen görünür! Hayvan figürünü ve civcivi sergilemek için pastel renkli yumurta paketini kullanın. 3-7 yaş arası tüm kızlar, bu sevimli ve sürprizli Color Reveal™ setiyle evcil hayvan bakımını keşfedebilir ve hikayeler yaratabilir. 3-7 yaş arası tüm kızlar, bu sevimli ve sürprizli Color Reveal™ setiyle evcil hayvan bakımını keşfedebilir ve hikayeler yaratabilir.

    

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Color Reveal Sürpriz Hayvan Figürleri GVK58

90.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş