Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Barbie Işıltılı Bebekler S1 GWC55

Marka: Barbie
Ürün kodu: GWC55

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

184.90TL

 Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Barbie Işıltılı Bebekler S1 GWC55

   

Barbie® Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Bebek, içerisindeki yedi sürpriz ile heyecan dolu bir kutu açma deneyimi yaşatıyor! Paketi açılana kadar gizemini koruyan bebeğin her ışıltılı görünüm birbirinden şık. Paketi açmak da oyuna başlamak kadar eğlenceli! Şeridi çekerek dış katmanı kaldırdığınızda tüp şeffaf bir hal alır. İçerisinde metalik pembe renginde gizemli Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Bebek ve sürpriz aksesuarların olduğu dört paket bulunur. Hepsini kenara koyun ve önce tüpü ılık suyla doldurup bebeği içine yerleştirin, sonra tüpü sallayın. Suyun rengi metalik pembe rengine dönüşür ve bebek sudan çıkarıldığında özellikleri belirginleşir. Her bebek farklı göz rengine, şekil verilmiş metalik saç rengine, ten rengine, süslü bir bluza ve ışıltılı metalik bacaklara sahiptir. Gizemin tamamını çözmek için geri kalan sürpriz paketleri de açarak at kuyruğu saç eklentisini, parlak eteği ve uyumlu ayakkabılarla küpeleri keşfetmeye başlayın! Bebeğin dudaklarında ve süslü bluzunda bulunan renk değiştirme özelliği, eğlenceli sürprizlerden yalnızca birkaçı! Her biri farklı temaya sahip Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Bebekler; şekil verilmiş metalik saçları, ışıltılı metalik bacakları ve saça takılabilen renkli eklentileriyle etrafa ışıltı saçıyor! Tüm aksesuarları tüpte saklayabilirsiniz. Sizin bebeğiniz hangisi? Kızlar tüm seriyi koleksiyonlarına ekleyerek aksesuarları karıştırıp eşleştirebilir ve benzersiz hikayeler yaratabilir! Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Tek pakette 7 sürpriz içeren Barbie® Color Reveal™ Renk Değiştiren Sürpriz Bebekler ile eğlence hiç bitmez. Kızlar, ışıltılı serideki farklı görünümleri ortaya çıkarmaya bayılacak! Paketin dış katmanını kaldırın, tüpün üst kısmını açın ve baştan aşağı metalik pembe rengiyle kaplı Color Reveal™ Bebek ile gizemli 4 dekoratif paketi çıkararak eğlenceyi başlatın! Tüpü ılık suyla doldurun, ardından bebeği içine yerleştirip döndürün. Su, büyülü bir şekilde ışıltılı metalik pembe rengine dönüşür! Yeni görünümünü açığa çıkarmak için bebeği tüpten çıkarın. Her bebek farklı göz rengine, ten rengine, süslü bluza, şekil verilmiş metalik saç rengine ve ışıltılı metalik bacaklara sahiptir. Gizemli 4 paketi açarak uzun at kuyruğu saç eklentisini, parlak eteği, ayakkabıları ve parıltılı küpeleri keşfedin. Oynadıktan sonra bu sürpriz parçaları tüpte saklayabilirsiniz. Tekrarlanabilecek renk değişimini görmek için soğuk su kullanın. Bebeğin dudak rengi değişir ve bluzunda yeni bir desen görünür!

   

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Barbie Işıltılı Bebekler S1 GWC55

184.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş