Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Büyüleyici Parti Bebekleri Fashionistas FBR37-HBV14

Marka: Barbie
Ürün kodu: HBV14

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

239.90TL

Barbie Büyüleyici Parti Bebekleri Fashionistas FBR37-HBV14 
 

 

Barbie ve Ken Fashionistas Serisi, gerçek dünyadan ilham alan hikayeleri ve sınır tanımaz hayalleri teşvik eden benzersiz giysiler içindeki bebeklerle farklılıkları kucaklıyor. Çeşitli ten, göz ve saç renkleri ile yapılarına, beden tiplerine ve giysilere sahip bebekler, çocukların gerçek dünyada gördüğü farklılıkları yansıtmak için tasarlandı. 
 

 

Bebeklerin dikkat çekici giysileri ise çocukların oluşmaya başlayan kişiliklerini dilekleri gibi sergilemesine yardımcı olur. 
 

 

Çok amaçlı ambalajı; Barbie giysilerini ve aksesuarlarını saklamak, bebeği dilediğiniz her yerde yanınızda taşımak, hatta kendinizi ifade edecek şekilde süsleyerek aksesuara dönüştürmek için kullanabilirsiniz. Çocuklar, bebekleri koleksiyonlarına ekleyerek sınırsız sayıda hikaye canlandırabilir, kendi tarzlarını ifade edebilir ve moda dünyasının keyif dolu eğlencelerini keşfedebilir! Ürüne, giysili ve aksesuarlı Barbie Fashionistas Bebek dahildir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebek tek başına ayakta duramaz.
 

 

Düz tabanlı ayakkabılar, eklemli ayak bileklerine sahip veya düz ayaklı bebeklere uygundur. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie Fashionistas serisinde farklı beden tipleri, ten, göz ve saç renkleri, saç modelleri ve son trendlerden ilham alan giysi kombinasyonları yer alır. Orijinal beden tipinden daha uzun boylu tasarlanan Barbie, şirin bir batik tulum giyiyor. Spor ayakkabıları ve sarı renk bileziği, stiline modern bir hava katıyor. İki yanda yarım topuz yapılarak şekillendirilmiş sarı kıvırcık saçları son derece havalı, özgün tarzını yansıtıyor. 
 

 

Fermuarlı tasarlanan çok amaçlı vinil çanta, bebeği ve diğer Barbie giysileriyle aksesuarlarını saklamak için kullanılabilir. 
 

 

Çocuklar isterlerse çıkartmalar gibi malzemelerle süsleyip çantaya kendi sanat dokunuşlarını da katabilir. Oyun eğlencesinin sınırı yok! Çantayı doldurun, yanınızda taşıyın ve kişiselleştirerek size özel kılın. 3 yaş ve üzeri için harika bir hediye olan bu bebekle oynarken çocuklar tarzlarını yansıtabilir, hikayeler canlandırabilir ve Barbie'yi keşfedebilir. Çeşit çoğaldıkça Barbie Fashionistas Bebekleri koleksiyona eklemek de daha eğlenceli! Çocuklar bebekleri koleksiyonlarına ekleyerek oyun seçeneklerini artırabilir (her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır). 
 

 

Ürün ölçüsü: 30 cm. 
Kutu ölçüsü: 10,1 x 5 x 32,3 cm. 
3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz..

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Büyüleyici Parti Bebekleri Fashionistas FBR37-HBV14

239.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş