Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Büyük Şehir Büyük Hayaller Malibu Şarkıcı Bebek GYJ21-GYJ23

Marka: Barbie
Ürün kodu: GYJ23

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

302.90TL

Barbie Büyük Şehir Büyük Hayaller Malibu Şarkıcı Bebek GYJ21-GYJ23
 

 

Kızlar, Barbie: Büyük Şehir, Büyük Hayaller filminden imza elbiseli Barbie "Malibu" Bebek ile etkileyici sahne performanslarını canlandırabilir. 
 

 

Sahne ışıklarını üzerinizde hissetmeye hazır mısınız? Kızlar Barbie'nin mikrofonunu kaldırıp ağzına doğru yaklaştırdığında müzik çalar ve bebeğin elbisesinin ışıkları yanar! Bebeğin kolu indirildiğinde müzik devam eder fakat mikrofon tekrar kaldırılana kadar Barbie şarkı söylemez. 
 

 

Kızlar koleksiyonlarına diğer film bebeklerini de ekleyerek bu eğlenceli düetin sanatçılarını bir araya getirip kendi büyük maceralarına atılabilir. Bebek tek başına ayakta duramaz.

 

Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie: Büyük Şehir, Büyük Hayaller serisinden ilham alan Barbie Malibu Şarkıcı Bebek etkileyici sahne performanslarını canlandırabilir. 
 

 

Kızlar Barbie'nin mikrofonunu kaldırıp ağzına doğru yaklaştırdığında müzik çalar ve bebeğin elbisesinin ışıkları yanar! Bebeğin kolu indirildiğinde müzik devam eder fakat kızlar mikrofonu tekrar kaldırana kadar Barbie şarkı söylemez. Sahnedeki efsanevi tarzından ilham alan parlak elbiseli ve ayakkabılı Barbie görünümünü kolye ile tamamlar. Gitar, kulaklık ve ayaklı mikrofon gibi pek çok aksesuarı ile sahnenin tozunu attıran Barbie'nin performansına destek olun! 3 x AG13 (LR44) pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir. 
 

 

Ürün ölçüsü: 7 x 3,4 x 30 cm. 
Kutu ölçüsü: 22,5 x 7,5 x 32 cm. 
3 yaş arası çocuklar için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz..

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Büyük Şehir Büyük Hayaller Malibu Şarkıcı Bebek GYJ21-GYJ23

302.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş