Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Bebek Bakıcısı Temalı Oyun Setleri FXG94-GRP16

Marka: Barbie
Ürün kodu: GRP16

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

93.90TL

 Barbie Bebek Bakıcısı Temalı Oyun Setleri Mutfaklı Erkek Bebekli Set GRP16

   

Barbie Bebek Bakıcıları serisi bebekleri ve oyuncakları, çocukların bebek bakma deneyimini yaşamasını sağlıyor. Her sette bakılacak küçük bir oyuncak bebek (küçük çocuk veya bebek) ve dış mekanda bebek bakıcılığı eğlencesi için temalı bir oyun parçası bulunur. Oyun alanı aksesuarlı, küçük çocuklara özel oyuncak setini veya bebek koltuğu işlevi gören bebek arabalı iki oyuncak bebek setinden birini seç. Kızlar sorumlu oldukları oyuncak bebekle çok sayıda hikaye canlandırabilir. Oyun alanında, oyuncak küçük çocuğun merdivenden çıkmasına ve kaydıraktan kayarak doğrudan kum kutusuna atlamasına yardımcı olabilir. Kutuda kürek ve kova da bulunur. Oyuncak bebeği bebek arabasına koyup gezdirebilir veya araba koltuğunu, bebek kangurusu olarak kullanmak için çıkarabilir ve battaniye ile şişeyi kullanarak besleme ya da oyun molası verebilir. Bebek arabası koltuğunun altında, gezinirken eşyaların koyulabileceği bir sepet bulunur. Tişört, şort ve ayakkabıları olan oyuncak küçük çocuk ve çıkarılabilir bebek bezi olan oyuncak bebek, sevimli görünümleriyle kızları oyuncaklarına bakarak eğlenmeye teşvik eder. Çok sevimli olan bu oyuncak bebekler, kızlarda sorumlu oldukları bebeğe bakma isteği uyandırır ve bebek bakıcılığı maceralarıyla dolu hayaller kurmalarını sağlar. Canlandırma ve hikaye yaratma eğlencesiyle dolu oyun imkanlarını keşfetmek için tüm Barbie Bebek Bakıcısı bebeklerini ve oyuncaklarını topla. Ürün küçük çocuk figürü veya oyuncak bebek, temalı aksesuarlar ve daha küçük parçalar içerir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Her birinde bir küçük çocuk figürü veya bebeğe ek olarak bebek bakımına yardımcı olan temalı oyun parçaları bulunan Barbie Bebek Bakıcısı oyun setleriyle çocuklar, klasik bebek bakıcılığı keyfini yaşayabilir.  Oyun alanı parçasına sahip oyuncak küçük çocuk setini veya dönen tekerlekler ile çıkarılabilen bebek koltuğuna sahip oyuncak bebekli iki setten birini seçin. Bebeği gezintiye çıkarmak için bebek arabasını kullanın. Oyuncak bebek bu arabanın içine sığar. Ayrıca, arabanın alt kısmında bulunan sepette, dışarıdayken mola vermek için ideal olan bir battaniye ve şişe bulunur. Çıkarılabilen ve bebek kangurusu olarak kullanılabilen bebek arabası koltuğu daha da fazla esneklik sağlar. Oyun alanına koşun ve küçük çocuk figürü ile oyun oynayın. Renkli kaydırak, bebeklerin tırmanabileceği bir merdivene ve kaydıraktan içine atlayabileceği bir kum kutusuna sahiptir. Kum kalesi kalıpları, kova ve kürek çocukların hem kutu içinde hem dışında oynamasına imkan tanır. Kızlar, bebek bakıcılığını keşfetmeye ve diğer çocuklara bakmaya bayılacak. Bu, küçük bakıcılar ve kısa süre önce kardeşi dünyaya gelen çocuklar için harika bir hediye! Yaratıcılığı geliştirmek ve yeni imkanları keşfetmek için tüm Barbie bebek bakıcısı bebeklerinin ve aksesuarlarını (Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır) topla. Bir kız çocuğu Barbie ile oynarken hayaller kurar.

      

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Bebek Bakıcısı Temalı Oyun Setleri FXG94-GRP16

93.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş