Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Barbie Bebek Bakıcısı Bebeği ve Aksesuarları Oyun Seti FHY97-FXH06

Marka: Barbie
Ürün kodu: FXH06

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

475.90TL

Barbie Bebek Bakıcısı Bebeği Minik Bebekler ve Banyo Aksesuarları Oyun Seti FXH06-FHY97

Barbie® Bebek Bakıcılığı Oyun Setleri ile bebek bakımına dair her şeyi keşfetmek mümkün. Kızlar bebek bakımına dair yeni şefler keşfetmeye bayılacaklar. Beslenme ve uyku saati, tuvalet eğitimi veya pusetle gezdirme temalı bebek bakıcılığı setleri arasından istediğini seçebilirsin. Her setin hikaye anlatımını destekleyen özellikleri var. Beslenme bebeğinin ağız rengi değişir, tuvalet ters çevrildiğinde eğitimin ne kadar başarılı olduğu görülür, döner tekerlekleri ve oynar koltuğu ile bebek arabası gezinme sırasında eğlenceyi artırır. Hayal gücünü harekete geçiren bunca aksesuar ile değişik değişik bir sürü hikaye geliştirmek mümkün. Kızlar bebek bakımı ile ilgili hikayeler yaratmaya bayılacaklar çünkü Barbie® ile her şey mümkün! Tüm bebek bakıcılığı bebeklerini ve aksesuarlarını koleksiyonuna ekle. Oyun seti içerisinde giysili ve aksesuarlı bir bakıcı bebek, minik bir bebek figürü ve temalı aksesuarlar bulunur. Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır. Büyük bebekler tek başlarına ayakta duramazlar. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.

Bakıcı bebek, bakılacak minik bebek ve temalı aksesuarları ile birlikte gelen Barbie® Bebek Bakıcılığı Oyun Setleri ile eğlenceli bebek bakıcılığı hikayeleri yarat.

Bu setler, klasik oyun temalarını eğlenceli bir şekilde oynamak için oyuna gerçekçilik katan özelliklerle tasarlanmıştır. Beslenme ve uyku saati, tuvalet eğitimi veya pusetle gezdirme temalı setler arasından istediğini seçebilirsin.

Beslenme ve uyku saati seti gün boyu eğlence sağlar. Kaşık şeklindeki süngeri soğuk suyla ıslattıktan sonra bebeğin ağzına değdirdiğinde, bebeğin ağzında yiyecek lekeleri oluşur. Bu durumda ılık suya batırılan bez ile bebeği temizleyebilirsin. Temayı geliştiren diğer parçalar, Fisher-Price® oyuncaklarından esinlenerek tasarlanmış mama sandalyesi, dönenceli beşik, mama önlüğü ve beslenme aksesuarlarıdır.

Tuvalet eğitimi seti çocukların tuvalet zamanlarını oyuna dönüştürmelerini sağlar. Sifonu çalıştırmak için oturağı ters çevir; bebeğin lavaboya ulaşması için ise kapağını kapatarak tabure olarak kullan. Döner tuvalet kağıdı rulosu, diş fırçası, bardak gibi temizlik parçaları da temizlik saatini eğlenceye dönüştürür. 

Bebek gezdirme seti içerisindeki puset tekerlekleri üzerinde ileri doğru itildiğinde, pusetteki bebeğin hoplamasını sağlayan koltuk etkinleşir. Gezinti harika bir eğlenceye dönüşür. Bebek bezi çantası ve bebek oyuncakları, bebek bakıcılığı yapan bebeğin dolaşmaya çıkarken yanına alması gereken eşyadır.

 

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Barbie Bebek Bakıcısı Bebeği ve Aksesuarları Oyun Seti FHY97-FXH06

475.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş