Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Baby Alive Yedek Katı Mama Paketi E9120

Marka: Baby Alive
Ürün kodu: E9120

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

54.90TL

Baby Alive Yedek Katı Mama Paketi

   
Baby Alive Yedek Katı Mama Paketi ile mama eğlencesi hiç bitmeyecek! Pakete dahil çatalı kullanarak oyuncak bebeğinizi besleyin! Bu yeniden kullanılabilen oyuncak mama ile çocuklar, katı mama yiyen Baby Alive oyuncak bebeklerini (ayrı satılır, stoklarla sınırlıdır) beslemek ve ona bakmak için ihtiyaç duydukları her şeye sahip olacak.
İçindekiler: 3 kutu katı oyuncak bebek maması ve çatal.
3 KUTU KATI OYUNCAK BEBEK MAMASI: Pakette; her biri ayrı renkte üç kutu katı oyuncak bebek maması bulunuyor.
ÇATAL PAKETE DAHİL: Bebek beslerken elinizin altında fazladan bir çatal olması her zaman işe yarar. Katı mama yiyen Baby Alive oyuncak bebeklerinizi (ayrı satılır, stoklarla sınırlıdır) beslemek için kullanabileceğiniz bir çatal pakete dahildir.
BABY ALIVE OYUNCAK BEBEKLERİ İÇİN ÜRETİLMİŞTİR: Paket içerisindeki katı oyuncak bebek maması, Baby Alive oyuncak bebekleri (ayrı satılır; stoklarla sınırlıdır) için özel olarak üretilmiştir.
YEDEKTE HER ZAMAN OYUNCAK BEBEK MAMANIZ OLSUN: Baby Alive katı mama yiyen oyuncak bebek aldığınızda sepetinize Yedek Katı Mama Paketi'ni de ekleyin (oyuncak bebekler ayrı satılır, stoklarla sınırlıdır).
DİĞER BABY ALIVE ÜRÜNLERİNE DE GÖZ ATIN: Yedek oyuncak bebek bezleri, toz oyuncak bebek maması, oyuncak bebek aksesuarları ve çok daha fazlasına da göz atın (her biri ayrı satılır, stoklarla sınırlıdır).
• 3 yaş ve üzeri içindir.
• UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ – Küçük parçalara ayrılabilir. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.
• Oyuncak bebek maması yenmemelidir.
• Kutu içerisindeki yeniden kullanılabilir katı oyuncak bebek maması YALNIZCA katı oyuncak bebek mamasıyla beslenen Baby Alive oyuncak bebeklerle kullanım için tasarlanmıştır.

    
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00' a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Baby Alive Yedek Katı Mama Paketi E9120

54.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş