Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Avengers Power Moves Iron Man E7376

Marka: Avengers
Ürün kodu: E7376

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

154.90TL

Avengers Power Moves Iron Man E7376

  
Hayırsever milyarder Tony Stark, gösterişli arabalar kullanmadığı ve VIP partilere katılmadığı zamanlarda Iron Man'e dönüşerek Avengers'ın dünyayı kurtarmasına yardım ediyor! Süper kahraman olmak için pelerinlerden ve süslü kıyafetlerden çok daha fazlası gerekiyor. Süper kahraman olmak adaleti savunmakla ve ne zaman ekip olarak mücadele edeceğinizi bilmekle ilgili! Çocuklar, Avengers figürleri ve role-play oyuncaklarıyla Iron Man, Captain America, Spider-Man, Black Widow, Hulk, Black Panther, Thor gibi en sevdikleri süper kahramanların yanında yer aldıklarını hayal edebilecek! Avengers Toplanın! Nerf gücüyle desteklenen Power Moves serisiyle çocuklar, en sevdikleri Avengers kahramanının süper gücünü canlandırabilecek. Iron Man'in güç kaynağı ile kahramanın hareketini yapıp dart fırlatabilecekler. Kutuya 3 Nerf dart da dahil. • İçindekiler: eldiven, 3 NERF dartı ve kullanma kılavuzu. • TONY STARK, IRON MAN'DİR: Kendisinden silah yapmasını isteyen düşmanlar tarafından alıkoyulan dahi milyarder Tony Stark, bambaşka bir şey yaparak Iron Man’e dönüşeceği zırhı hazırlar. • İKONİK MARVEL KARAKTERİNDEN ESİNLENEN TASARIM: Marvel Evreninin güçlü süper kahramanlarından esinlenen, Nerf gücüyle desteklenen Power Moves serisi ile çocuklar kendilerini birer süper kahraman gibi hissedecek. • GÜÇ KAYNAĞI SALDIRISI: Çocuklar tıpkı Iron Man gibi ekipmanlara sahip olduklarını hayal edebilecek! Kurma kolunu geri çekin ve bir Güç Kaynağı Saldırı hareketiyle NERF dartı atın. • MARVEL EVRENİNDEN: Marvel’ın 80 yıllık görkemli tarihi; heyecan, aksiyon, macera ve Iron Man, Spider-Man, Captain America, Captain Marvel, Black Panther, Black Widow ve çok daha fazlasının yer aldığı renkli karakterleri bir araya getiriyor. • KOLEKSİYON OYUNCAKLARI: Koleksiyon oluşturmak, arkadaşlarınızla değiş tokuş yapmak ve hediye etmek için Nerf Power Moves serisindeki diğer ürünlere de göz atın. • 5 yaş ve üzeri içindir • UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. • DİKKAT: Gözlere ya da yüze nişan almayın. YARALANMAYI ÖNLEMEK İÇİN: Sadece orijinal NERF dartlarıyla kullanın. Diğer dartlar güvenlik standartlarını karşılamayabilir. Dart ya da dart tabancası üzerinde değişiklik yapmayın. • Yedek dartlar ayrı satılır.

   
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Avengers Power Moves Iron Man E7376

154.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş