Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Harry Potter Hızır Otobüs 75957

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSH75957

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

399.90TL

Lego Harry Potter Hızır Otobüs 75957

           

Genç büyücüleri ve cadıları Hızır Otobüs ‘te Harry Potter ile çılgın bir yolculuğa çıkarın!

 

Harry Potter ile LEGO Hızır Otobüs’te çılgın, sihirli bir yolculuğa çık! Bu harika oyun setini kullanarak Harry Potter ve Azkaban™ Tutsağı filminden sahneleri canlandır. Üç katlı otobüsün menteşeli yan panelini açarak içeri gir ve Harry’nin bavulunu yerleştir. Yukarıda macera için bir sürü yer var, tavanı kaldır ve kendi gözlerinle gör. Stan Shunpike biletleri kesiyor ve Ernie Prang henüz direksiyona tam hakim değil, o yüzden ileri geri kayan yatağa ve sallanan avizeye dikkat et, hareketli bir yolculuk olacak!


Küçük büyücünüz LEGO Harry Potter 75957 Hızır Otobüs’te hayatının yolculuğunu yapsın! Çocuklar mor renkli üç katlı otobüse bindiklerinde çılgın bir yolculuğa çıkacaklarını bilirler. İçine kolayca erişmek için yan paneli menteşeli olan ve tavanı çıkarıldığında üst katı görülebilen bu sihirli otobüs seti, oyun potansiyeliyle dolup taşıyor. Harry'nin bavulunu yerleştirdikten sonra sıkı tutunma zamanı. Araç virajlardan hızla dönerken ve tümseklerden atlarken çocuklar yatağın ileri geri kaydığını ve tavandaki avizenin sallandığını görmeyi çok sevecek. 3 minifigür dahildir.

 

Haziran 2019’da yeni çıkan 3 LEGO Harry Potter minifigürü dahildir: Harry Potter, Stan Shunpike ve Ernie Prang. Bu 3 katlı LEGO otobüsünün oyun potansiyelini maksimuma çıkarmak için menteşeli yan paneli açılır ve tavanı çıkarılabilir.

   

Parça Sayısı: 403

Çocuğunuz için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat ve indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Harry Potter Hızır Otobüs 75957

399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş