Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Technic Liebherr R 9800 Ekskavatör 42100

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMT42100

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

3,999.90TL

 

42100 LEGO Technic Liebherr R 9800 Ekskavatör

              

Devasa Liebherr R 9800 Ekskavatör ile çığır açan teknolojiyi keşfet!

                     

Dünyanın en etkileyici hidrolik ekskavatörlerinden biri olan Liebherr R 9800’ün bu inanılmaz LEGO Technic modelini yap. Liebherr ile ortak geliştirilen bu model, LEGO TECHNIC CONTROL Uygulamasıyla kumanda edilir ve tamamen kontrolü kullanıcıya veren çeşitli gelişmiş uygulama kumandalı özelliklere ve fonksiyonlara sahiptir. Süper gerçekçi oyun deneyimini daha da geliştiren havalı grafiklerle dolu 4 farklı ekrandan seçim yap. Bir dokunuşla ileri sür, geri sür, bağımsız palet kontrolüyle direksiyonu çevir, üst yapıyı döndür, kolu uzat, kaldır, indir ve kepçeyi açıp devir. Ekranda vinç kolu için bir sürükleme deseni seç ve komutuna nasıl karşılık verdiğini gör. Karmaşık hareket dizileri oluşturmak için önceden ayarlanmış komutları kullan ya da ekskavatörün hareketlerini kaydet, sonra gerçek Liebherr R 9800 ses efektleriyle orijinalliği daha da arttır—hepsini de akıllı cihazından rahatça yapabilirsin! Hazır olduğunda, uygulamanın meydan okumalar ve başarılar bölümünde becerilerini test edebilirsin, bakalım kaç rozet toplayabileceksin? Aslına sadık bu model, hidrolik boru ve pompalar, soğutma ızgaraları, yangın söndürme sistemi ve koltuğu, joysticki ve kontrol paneli olan detaylı bir operatör kabini gibi gerçek görünümlü, parçalarla yapılan detaylarla dolu. İnce çıkartma detayları ve klasik renkler, hem küçüklere hem de büyüklere hitap eden bu muhteşem LEGO inşaat oyuncağına son dokunuşları katıyor.

                 

Parça Sayısı: 4108

             

Çocuğunuz için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat ve indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Technic Liebherr R 9800 Ekskavatör 42100

3,999.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş